Kennismaken

Aloha! Ik ben Belinda en ik woon in Rotterdam met Apollo en Dimi, mijn honden. Ik ben 49 en heb 3 (grote) kinderen; Annelotte, Alex en Aron.

Oorspronkelijk ICT’er van beroep, maar heb gemerkt dat ik schrijven ook wel erg leuk vind!
Mijn hoofd zit altijd vol verhalen, maar om daar iets mee te doen was nog nooit in me opgekomen. Maar ik vind het nu zo leuk, dat ik heb besloten om er mee door te gaan.​

Lezen doe ik, vanzelfsprekend, ook graag. Sinds ik een ereader in bezit heb, draag ik mijn boekenkast met duizenden boeken altijd bij me. Weegt niks!

.., ineens was daar een boek?

Ik werd op een koude ochtend, ergens half januari 2019, met het idee voor dit boek wakker. wakker. Ik zag een beeld, een metafoor. Toen ik eenmaal achter mijn computer zat, ging het los! Ik heb het boek in ebook vorm omgezet en daar een website bij gemaakt (dat had ik wél vaker gedaan).

In het boek heb ik veel van mijn interesses verwerkt. Daarom vertelt Zeno over het ontstaan van de aarde, over de Wereldboom en Celeste de Wijze. Zeno, Celeste en de Wereldboom zijn gebaseerd op mythologische archetypes. De vogels en de cobra’s van De Slangenkuil (het dorp waar alles plaatsvindt) belichamen de ‘strijd’ tussen hemel en aarde.

Het is dus een sprookjesachtig boek en dat vraagt om illustraties. Ik zou graag zien dat mijn dochter de tekeningen maakt. Omdat het uitgeven van een ‘echt boek met plaatjes’ geld kost, bied ik het ebook alvast aan. Zo kan ik een beetje sparen. Als je het ebook koopt, help je me dus!

Ik zou wel willen afsluiten met: ‘je kunt me vinden op facebook etc…’, maar dat is niet zo. Behalve  LinkedIn en Youtube heb ik geen sociale kanalen meer. Als je toch iets aan me kwijt wilt, maak dan gebruik van het contactformulier of mail direct: belinda@droomvogels.nl.

Mijn blog en andere verhalen:

Inschrijven voor de Droomvogels nieuwsbrief

Wil je ook ons nieuws in je mailbox?