Over mij

De Vuurvogel - Belinda Suvaal

Ik ben Belinda, de schrijfster van ‘De Droomvogels’. Dit is mijn eerste boek en ik ben er bijzonder blij mee. Dit boek heb ik in een week of twee geschreven. Het schreef zichzelf, zou je kunnen zegggen. Ik werd op een koude ochtend, ergens half januari, met het idee wakker. Ik zag een beeld, een metafoor. Toen ik eenmaal achter mijn computer zat, ging het los!

De website heb ik toen ook maar zelf gemaakt (dat had ik wél vaker gedaan). Het schrijven ging zo snel, dat de illustraties nog in de maak zijn. Daarom bied ik alvast een ePub van ‘De Droomvogels’ op de website aan. Er volgt zeker een hardcover, maar dat kost meer tijd. Door de verkoop van de digitale versie, hoop ik publicatie- en marketingkosten te kunnen betalen.

Als je een ePub bestelt, help je me om ‘De Droomvogels’ op de markt te brengen!

Wat ook leuk is, mijn dochter maakt de illustraties. Het ‘echte’ boek wordt dan ook iets bijzonders. Mijn dochter, mijn zoons en ik wonen dicht bij elkaar in Rotterdam. We hebben twee honden, Dimi en Apollo. Dank zij de honden kom ik af en toe nog eens buiten. Anders zou ik de hele dag met mijn laptop op schoot zitten schrijven.

Ik moet er nog aan wennen hoor, het schrijversleven. Maar een volgend verhaal is al in mijn achterhoofd aanwezig. Nog even bijkomen van dít avontuur, en dan op naar het volgende boek. Ben je nieuwsgierig naar ‘De Droomvogels’? Houd dan de website in de gaten, want ik plaats regelmatig fragmenten op het blog. Heb je het Ebook al besteld? Dan wens ik je natuurlijk veel leesplezier!