Extra informatie

ePub

Leuk! Je hebt besloten het eBook te bestellen. De digitale versie van ‘De Droomvogels’ bied ik aan in ePub formaat. Dit is het meest gebruikte formaat voor digitale boeken. De meeste eReaders, en apps voor tablets en telefoons, kunnen dit formaat goed lezen. Als jouw apparaat liever met een ander bestandsformaat werkt, krijg je vaak de optie om het bestand te converteren (om te zetten naar een ander formaat).

Mocht dit niet lukken, kun je het zelf converteren. Kijk hier maar eens hoe je dat met Calibre kan doen.. Kom je er dan nog niet uit, neem dan even contact met mij op!

Je bestelling

Over je bestelling: je adres en betaalgegevens (creditcard) worden NIET op de website opgeslagen. Deze website maakt gebruik van Stripe voor de transacties. Momenteel is het alleen mogelijk om een creditcard te gebruiken. Mogelijk zal er snel de Ideal optie bijkomen.

De Droomvogels en het geheime verbond:

Uitgegeven onder de naam: © 2019 ‘De Vuurvogel’ – Belinda Suvaal, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit boek mag worden verveelvoudigd of gewijzigd in welke vorm dan ook, inclusief fotokopiëren.
ISBN: 978-90-9031569-0. NUR:280