Fragment

Alle blogposts die een fragment uit het boek De Droomvogels en het geheime verbond bevatten.

 • Pastel opstijgende vogel bij paragraaf De betekenis uit De Droomvogels en het geheime verbond.
  Fragment

  De betekenis

  Een paragraaf uit hoofdstuk 5, 'De sleutel'. De kinderen onderzoeken de raadselachtige verdwijning van Celeste de Wijze, de legende. Ze hebben symbolen op een schilderij ontdekt, maar Zeno is op vakantie. Kan Martha hen verder helpen?

  Reacties uitgeschakeld voor De betekenis
 • Nog één week en dan begint de grote glijbaanwedstrijd. Senan heeft niet kunnen oefenen, en Ravi doet voor het eerst mee. Gelukkig biedt Hero aan om de jongens te trainen. Hij was vroeger de sportheld van het dorp. - De Droomvogels en het geheime verbond / kinderboek.
  Fragment

  Oefenen voor de wedstrijd

  Ravi en Senan trainen de hele week met Hero. De grote wedstrijd is over een week. Niemand denkt dat Ravi een kans maakt. Maar wacht maar af, Ravi is een doorzetter.

  Reacties uitgeschakeld voor Oefenen voor de wedstrijd
 • Zeno de Zilverreiger vertelt de kinderen de legende van de Wereldboom. - De Droomvogels en het geheime verbond / kinderboek.
  Fragment,  Zeno vertelt

  De Wereldboom

  Zeno de Zilverreiger vertelt de kinderen de legende van de Wereldboom. Deze boom is de grootste boom van De Slangenkuil. Ciel groeit op onder het bladerdak van deze bijzondere boom.

  Reacties uitgeschakeld voor De Wereldboom
 • De Droomvogels bezoeken Ravi 's nachts in zijn dromen en hebben raadselachtige boodschappen. - De Droomvogels en het geheime verbond / kinderboek.
  Fragment

  De droom van Ravi

  Twee grote vuurvogels bezoeken Ravi in zijn droom. Ze hebben een belangrijke boodschap.

  Reacties uitgeschakeld voor De droom van Ravi
 • IJsvogel Ciel valt uit zijn nest en belandt onderaan de boom, in het nest van Carla en Coen Cobra. Een koningscobra paar dat zelf nog geen kinderen heeft. Ciel is voor hen een geschenk uit de hemel! - De Droomvogels en het geheime verbond / kinderboek
  Fragment

  Een gevallen vogel

  Ciel, een kleine ijsvogel, is uit zijn nest naar beneden gevallen. Hij landt in het nest van Coen en Carla Cobra. Zij wonen onderaan de Grote Boom. Ai, als dat maar goed gaat! De Droomvogels en het geheime verbond is een spannend boek voor kinderen tussen 9 en 11 jaar oud. Lees je een stukje mee?

  Reacties uitgeschakeld voor Een gevallen vogel