Planning 2019 en nieuwsbrief

Dit jaar is het jaar van het ‘eBook’. Ook al is digitaal lezen in Nederland nog niet zo ingeburgerd, toch hoop ik met de verkoop via Amazon en Smashwords een spaarpotje op te bouwen. Het zou mooi als we aan het eind van het jaar het papieren exemplaar van ‘De Droomvogels’ kunnen uitgeven! Ik neem in ieder geval rustig de tijd om te kijken hoe het allemaal werkt, want ‘selfpubben’ is best ingewikkeld.

De Droomvogels en het geheime verbond - schrijven

Ook heb ik een idee voor een nieuw boek, daar wil ik snel aan beginnen. Het plan van aanpak is nog leeg, maar ik heb zin om aan de karakters te beginnen en het plot uit te werken. Met dit nieuwe boek zou ik het leuk vinden om input te krijgen van anderen. Zou je met me willen helpen bij de keuze van de juiste titel, of het type illustraties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ik zal je niet vaak lastig vallen, maar af en toe krijg je dan een berichtje/oproepje 🙂


'De Droomvogels' volgen en delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *